29 Mayıs 2008 Perşembe

2009 eurovision için hepsi grubuna teklif yapılmış

Eurovision’na katılan diğer ülkelerin sahne şovuna önem verdiğini gören TRT etkillieri Grup Hepsi'ye teklif götürdü.

TRT, Mor ve Ötesi’nin 7’nci olduğu 53’üncü Eurovision Şarkı Yarışması’nın ardından hız kesmeden önümüzdeki yıl için hazırlıklara başladı.

Vatan Gazetesi'nden Nur Gülmez Bel'in haberine göre yarışmaya katılan diğer ülkeler şarkıların yanı sıra şova da ağırlık verirken, Mor ve Ötesi’nin bu alanda geri planda kalması nedeniyle eleştirilen TRT, bu kez hem müzikal hem de sahne şovu açısından son dönemin en başarılı gruplarından biri olan Hepsi’ye yöneldi.

18-19 Mayıs tarihlerinde Rusya’da gerçekleşecek olan 54’üncü Eurovision Şarkı Yarışması için TRT, Hepsi grubuna teklif götürdü. Cemre, Eren, Yasemin, Gülçin’den oluşan grup üyeleri teklife henüz yanıt vermedi. Ancak yakın çevreleri Hepsi’nin teklife olumlu baktığını söylüyor.

kaynak.gazeteport.com

Benzer Yazılar



5 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşlar bn gülçin ergül .biz hepsi grubunun msnesini biliyorun falan diyenlere inanmayın çünkü öyle birşey yook bizim msne mizde yok .yoksa varda biz mi bilmioruzz.bizi düşünüp resimlerimizi yayınladığınız için sizlere grup adına teşekkür ediorum .kimseye inanmayın bu arada olur mu.?lütfen sizi kandırmalarına izin vermeyinn!

Adsız dedi ki...

eren gülçin cemre yasemin lütfen eurovision teklifini kabul edin nolur ya siz süpersiniz harikasınız ilküçe gireriz silenolur kabuledin lütfen hepinizi çok seviyorum lütfen kabul edin teklifi nolur

Adsız dedi ki...

Evet . Bencede kabul edin. Siz çok güzel söylüyosunuz. Ben sizin hayranınızım.

Ceren dedi ki...

evt katılıyorumm bence kesin katılmalısınız dansınız da harika

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bu işler dans işi degil tamam grup hepsi mükemmel harika dans larıyla herkezi etkilediler çok iyi sarkı sölüyorlar ama basaramazlar kaç kişi katıldı mor ve ötesi bile başaramadı onlar basaramaz rockcılar bile basaramadı ben hepsiyi çok seviyorum ama hemde çok lütfen katılmasın lar lütfen eger ilk üçe giremezlerse bir daha şarkı yapamaz larsa ben çok üzülürüm kahrolurum lütfen katılma cemremmmmmmmmmm

Yorum Gönder

hepsi grubu grup hepsi